Składniki: Biszkopt kakaowy: 6 jajek 6 łyżek cukru 5 łyżek mąki tortowej 1 łyżka proszku do pieczenia 1 łyżka ciemnego kakao Pianka o smaku kiwi: 2 opakowania śmietanki 30% (1 opakowanie 330 ml) 2 opakowania galaretki o smaku kiwi 2 kubki gorącej wody każdy po 350 ml 2 łyżeczki żelatyny Żelka agrestowa: 1słoik dżemu agrestowego (280 g) 1 opakowania galaretki agrestowej 350 ml gorącej wody 1 łyżeczka żelatyny Dodatkowo: 3 świeże kiwi 6 kostek gorzkiej czekolady Przygotowanie Biszkopt kakaowy- Do miski przesi... czytaj dalej...
Mam na imię Iza i uwielbiam piec i robić różne słodkości dla rodziny i przyjaciół. Postanowiłam się podzielić z Wami tymi kilkoma słodkościami.
Wszystkie przepisy i porady, które umieszczam na stronie zostały osobiście przeze mnie wypróbowane.