Składniki: Biszkopt kakaowy: 6 jajek 6 łyżek cukru 5 łyżek mąki tortowej 1 łyżka proszku do pieczenia 1 łyżka ciemnego kakao Masa kokosowa: 2 opakowania budyni o smaku kokosowym 3/4 szklanki cukru 250 g margaryny 0,5 litra mleka 1 łyżeczka aromatu kokosowego w płynie 80 g wiórek kokosowych 200 ml mleka Dodatkowo: garść płatków czekoladowych lub ok. ok. 50 g startej gorzkiej czekolady słoik dżemu wiśniowego z kawałkami owoców (ok. 220g) Przygotowanie Biszkopt kakaowy- Do miski przesiać mąkę z proszkiem do pie... czytaj dalej...
Mam na imię Iza i uwielbiam piec i robić różne słodkości dla rodziny i przyjaciół. Postanowiłam się podzielić z Wami tymi kilkoma słodkościami.
Wszystkie przepisy i porady, które umieszczam na stronie zostały osobiście przeze mnie wypróbowane.