Składniki: Ciasto: 6 jajek 3/4 szklanki cukru 1 łyżka cukru waniliowego 250 g margaryny 350 g mąki pszennej 1 łyżka proszku do pieczenia 1-1,5 łyżki kakao 0,5 olejka rumowego 4 średnie jabłka Masa waniliowa: 2 opakowania budyniu o smaku waniliowym 250 g margaryny 0,5 litra mleka 3/4 szklanki cukru 1 łyżka cukru waniliowego 1 olejek spirytusowy waniliowy Dodatkowo: 50 g startej gorzkiej czekolady Przygotowanie: Jabłka - obrać i oczyścić z gniazd nasiennych. Pokroić w plastry. Ciasto - margarynę rozpuszczamy w ro... czytaj dalej...
Mam na imię Iza i uwielbiam piec i robić różne słodkości dla rodziny i przyjaciół. Postanowiłam się podzielić z Wami tymi kilkoma słodkościami.
Wszystkie przepisy i porady, które umieszczam na stronie zostały osobiście przeze mnie wypróbowane.