Składniki: Pianka kokosowa: 660 ml śmietanki kremówki 30% 2 opakowania galaretki woda kokosowa 4 łyżki żelatyny 600 ml gorącej wody Galaretki: 1 opakowanie galaretki o smaku lemoniadowym 1 opakowanie galaretki o smaku truskawkowym 1 opakowanie galaretki o smaku pomarańczowym 1 opakowanie galaretki o smaku arbuzowym 4 x 370 ml gorącej wody Dodatkowo: opakowanie biszkoptów okrągłych 2 opakowania galaretki o smaku malinowo - jeżynowo- żurawinową ok. 700 ml gorącej wody Przygotowanie: Dzień przed zrobieniem... czytaj dalej...
Mam na imię Iza i uwielbiam piec i robić różne słodkości dla rodziny i przyjaciół. Postanowiłam się podzielić z Wami tymi kilkoma słodkościami.
Wszystkie przepisy i porady, które umieszczam na stronie zostały osobiście przeze mnie wypróbowane.