Składniki: Ciasto kakaowe: 4 jajka 3/4 szklanki cukru 250 g margaryny 1 szklanka mąki pszennej 3/4 szklanki mąki ziemniaczanej 1 łyżka kakao dżem z czarnej porzeczki (410 g) Masa kokosowa: 2 opakowania budyni o smaku śmietankowym bez cukru 0,5 szklanki cukru 430 g masy kokosowej (użyłam gotowej masy HELCOM) 0,5 l mleka 250 g margaryny Esencja z herbaty: 2 torebki herbaty earl grey 200 ml gorącej wody ok. 50 ml zimnej wody cukier do smaku Dodatkowo: garść płatków czekoladowych lub ok. 50 g startej gor...
Mam na imię Iza i uwielbiam piec i robić różne słodkości dla rodziny i przyjaciół. Postanowiłam się podzielić z Wami tymi kilkoma słodkościami.
Wszystkie przepisy i porady, które umieszczam na stronie zostały osobiście przeze mnie wypróbowane.