Składniki: Ciasto: 3 jajka 3/4 szklanki cukru kokosowego 135 g margaryny 100 g gorzkiej czekolady 150 ml śmietany np. 18% 200 g mąki pszennej 50 g wiórków kokosowych 1 łyżka proszku do pieczenia Masa kokosowa: 2 opakowania budyni o smaku śmietankowym bez cukru 0,5 szklanki cukru 430 g masy kokosowej (użyłam gotowej masy HELCOM) 0,5 l mleka 250 g margaryny Dodatkowo: garść płatków czekoladowych lub ok. 50 g startej gorzkiej czekolady wiórki kokosowe pomarańczowe Przygotowanie: Ciasto - margarynę... czytaj dalej...
Mam na imię Iza i uwielbiam piec i robić różne słodkości dla rodziny i przyjaciół. Postanowiłam się podzielić z Wami tymi kilkoma słodkościami.
Wszystkie przepisy i porady, które umieszczam na stronie zostały osobiście przeze mnie wypróbowane.