Składniki: Biszkopt: 6 jajek 6 łyżek cukru 6 łyżek mąki pszennej 1 łyżeczka proszku do pieczenia 70 g czekoladowych groszków Krem migdałowy: 2 budynie śmietankowe bez cukru 0,5 szklanki cukru 250 g margaryny 3 - 4 łyżeczki kremu migdałowego z miodem 1 olejek migdałowy spirytusowy Dodatkowo: garść płatków czekoladowych lub ok. 50 g startej gorzkiej czekolady garść pokruszonych migdałów Przygotowanie: Biszkopt - Groszki czekoladowe rozdrobnić elektrycznym rozdrabniaczem. Do miski przesiać mąkę z proszki...
Mam na imię Iza i uwielbiam piec i robić różne słodkości dla rodziny i przyjaciół. Postanowiłam się podzielić z Wami tymi kilkoma słodkościami.
Wszystkie przepisy i porady, które umieszczam na stronie zostały osobiście przeze mnie wypróbowane.