Składniki: 6 jajek 3/4 szklanki cukru 375 g margaryny 1,5 szklanki mąki pszennej 1 szklanka mąki ziemniaczanej 1 łyżka kakao 1,5 łyżki proszku do pieczenia 1 łyżka cukru waniliowego 0,5 szklanki wiórków kokosowych Przygotowanie: Margarynę rozpuścić i odstawić do ostygnięcia. Mąkę pszenną i mąkę ziemniaczaną z proszkiem do pieczenia przesiać. Jajka z cukrem i cukrem waniliowym ubijamy na puszystą masę. Następnie dodajemy rozpuszczoną margarynę - lekko wymieszać. Na koniec dodać przesianą mąkę pszenną... czytaj dalej...
Mam na imię Iza i uwielbiam piec i robić różne słodkości dla rodziny i przyjaciół. Postanowiłam się podzielić z Wami tymi kilkoma słodkościami.
Wszystkie przepisy i porady, które umieszczam na stronie zostały osobiście przeze mnie wypróbowane.