Upieczenie tych ciasteczek wbrew pozorom nie jest wcale trudne, wymagają tylko odrobinę cierpliwości i chwilkę wolnego czasu. Fajna zabawa razem z dzieckiem w kuchni, klejąc kolorowe paski ciasta. Składniki: 400 g mąki pszennej 150 g cukru 250 g margaryny szczypta soli 4 łyżki wiórków kokosowych 2 łyżki ciemnego kakao Dodatkowo: roztrzepane jajko Przygotowanie: Do przesianej mąki dodać szczyptę soli i cukier, wymieszać. Dodać schłodzoną pokrojoną w plastry margarynę - wyrobić ciasto. Gotowe ciasto ... czytaj dalej...
Mam na imię Iza i uwielbiam piec i robić różne słodkości dla rodziny i przyjaciół. Postanowiłam się podzielić z Wami tymi kilkoma słodkościami.
Wszystkie przepisy i porady, które umieszczam na stronie zostały osobiście przeze mnie wypróbowane.