Składniki: Masa serowa: 125 g sera białego 1/4 szklanki cukru 2 łyżki cukru waniliowego 125 ml mleka 3 płaskie łyżki żelatyny 125 g margaryny ok. 300 g czereśni Pianka z galaretką: 660 ml śmietanki kremówki 30% 2 łyżki cukru pudru 2 łyżki cukru waniliowego 3 łyżki żelatyny 1 opakowanie galaretki o smaku limonkowym 1 opakowanie galaretki o smaku truskawkowym 1 opakowanie galaretki o smaku jagodowo - jeżynowej 3 x 200 ml gorącej wody Dodatkowo: opakowanie biszkoptów okrągłych Przygotowanie: Dzień przed zrobieniem ... czytaj dalej...
Mam na imię Iza i uwielbiam piec i robić różne słodkości dla rodziny i przyjaciół. Postanowiłam się podzielić z Wami tymi kilkoma słodkościami.
Wszystkie przepisy i porady, które umieszczam na stronie zostały osobiście przeze mnie wypróbowane.