Składniki: 6 jajek 0,5 szklanki cukru kryształ 200 g dżemu morelowego 135 g jogurtu morelowego 250 g margaryny 1,5 szklanki mąki pszennej 1 szklanka mąki ziemniaczanej 1 łyżka proszku do pieczenia 1 puszka brzoskwiń Dodatkowo: cukier puder do dekoracji Przygotowanie: Brzoskwinie z puszko odsączyć z syropu i pokroi w kostkę. Mąkę pszenną i mąkę ziemniaczaną z proszkiem do pieczenia przesiewamy. Margarynę rozpuszczamy i odstawiamy do ostygnięcia. Ubić jajka z cukrem do momentu zbielenia. Następni...
Mam na imię Iza i uwielbiam piec i robić różne słodkości dla rodziny i przyjaciół. Postanowiłam się podzielić z Wami tymi kilkoma słodkościami.
Wszystkie przepisy i porady, które umieszczam na stronie zostały osobiście przeze mnie wypróbowane.