Naturalna słodycz zamiast cukru - syrop z agawy

Naturalna słodycz zamiast cukru - syrop z agawy

Tradycyjne wypieki jednoznacznie kojarzą się ze słodyczą. Jednak słodki smak można osiągnąć na wiele sposobów, niekoniecznie dodając do ciasta biały cukier. Jednym z nich jest syrop z agawy , naturalny słodzik roślinny w płynnej postaci. Jak można wykorzystać go w kuchni, co wyróżnia go wśród innych propozycji zastępujących cukier? Przeczytaj więcej w poniższym artykule : ●      Właściwości syropu z agawy ●      Jak syrop z agawy sprawdza się w wypiekach? ●   ...

Czytaj dalej na blogu Ciasta z tradycjami

Autor

HonorataHonorata

Cześć
Jestem młoda i pełną energii dziewczyną, której pasją są wypieki. Uwielbiam piec oraz komponować nowe smaki. Oprócz wypieków bardzo lubię przeczytać dobrą książkę.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, naleśniki, krem czekoladowy, sałatka, sałatki, dieta, owoce morza, sosy, polewa czekoladowa, ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, bez pieczenia, ciasto czekoladowe

Inne przepisy z Ciasta z tradycjami

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.