Czekoladowa wersja kuleczek z poprzedniego przepisu. Na bazie płatków jaglanych i mleka migdałowego, które z powodzeniem możecie zastąpić kokosowym, kozim lub krowim. Pralinki można wzbogacić o posiekane orzeszki ziemne, włoskie, cynamon czy też rodzynki. Składniki: 3 łyżki płatków jaglanych* 1/2 szklanki wody lub mleka roślinnego 1 łyżka mąki kokosowej lub zmielonych wiórków kokosowych 2 łyżeczki kakao 1/2 łyżeczki cynamonu ewentualnie: orzeszki ziemne, rodzynki, suszone śliwki Płatki zalać wodą lub mlek... czytaj dalej...
Kochająca piec słodkości, ciągle poszukująca nowych inspiracji uczennica, która w kuchni może przesiadywać godzinami :)
Zapraszam na mój blog :) Dopiero zaczynam przygodę z blogowaniem, dlatego bardzo serdecznie zapraszam w odwiedziny! :)