Propozycja na słodkie śniadanie z niską zawartością węglowodanów. Jedynym ich źródłem są otręby owsiane, które zapewniają dużą dawkę dobroczynnego błonnika. W smaku muffiny są po prostu genialne! Puszyste, mocno kokosowe. Skład można dostosować do własnych potrzeb manipulując ilością odżywki białkowej. Bardzo polecam! Składniki: 30 g odżywki białkowej o dowolnym smaku 1 łyżka mąki kokosowej 1 łyżka otrębów owsianych 2 jajka Rozgrzać urządzenie do wypieku babeczek lub piekarnik do 180*C. Białka ubić na ... czytaj dalej...
Kochająca piec słodkości, ciągle poszukująca nowych inspiracji uczennica, która w kuchni może przesiadywać godzinami :)
Zapraszam na mój blog :) Dopiero zaczynam przygodę z blogowaniem, dlatego bardzo serdecznie zapraszam w odwiedziny! :)