Pierogi z kapustą i pieczarkami
Pierogi z kapustą i pieczarkami
Ciasto: mąka pszenna - 3 szkl sól- szczypta żółtko - 1 szt masło stopione - 2 łyżki ciepła woda- ok 3/4 szkl FARSZ: 40 dag kapusty kiszonej pieczarki 50 dag cebule 3 szt sól pieprz kolorowy olej do smażenia FARSZ: Kapustę lekko przepłukać, zalać niewielką ilością wody i gotować do miękkości. Następnie odcedzić i ostudzić. Pieczarki oczyścić, opłukać i pokroić(3 małe pieczarki odłożyć) 2 cebulę obrać , opłukać i posiekać. Na patelni rozgrzać olej, zeszklić cebulę i dodać posiekane pieczarki, dop... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Camilla w kuchni
Autor
kamila2402
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ciasto, pieczarki, pierogi, kapustą, kapusta kiszona, ciasto na pierogi
Inne przepisy z Camilla w kuchni
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję