Pierogi z kapustą i grzybami 2

Pierogi z kapustą i grzybami 2

Pierogi z kapustą i grzybami 2

  Ciasto: mąka pszenna - 3 szkl sól- szczypta żółtko - 1 szt masło stopione - 2 łyżki ciepła woda- ok 3/4 szkl Farsz: kapusta kiszona - 400 g grzyby suszone - 1 szkl cebula - 2 szt sól pieprz olej Farsz: Grzyby suszone opłukać zalać letnią wodą i odstawić na ok 40 minut. Cebulę obrać, opłukać i posiekać, na rozgrzanym oleju przesmażyć ją, pod koniec dodać sól do smaku. Kapustę opłukać, pokroić drobno i gotować do miękkości, następnie odcedzić i przestudzić. Gtzyby gotować w wodzie w której się moczyły do mię... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Camilla w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję