Ciasto śmietankowo - arbuzowe

Ciasto śmietankowo - arbuzowe

Ciasto śmietankowo - arbuzowe

Biszkopty - 1 paczka mała mleko - 1 litr budyń śmietankowy - 3 op cukier - 3/4 szkl masło - 250 g arbuz bez skóry i pestek - 1,5  kg woda - 220 g cukier - 80 g żelatyna - 30 g formę wykładamy biszkoptami , mleko zagotowujemy z cukrem, dodajemy rozrobione budynie śmietankowe i gotujemy na malutkim ogniu do zgęstnienia. odstawiamy do przestudzenia. Gdy będzie zimny budyń, dodajemy go stopniowo po jednej łyżce do utartego masła. wykładamy na biszkopty. Przygotowujemy Galaretkę z arbuzem.  Żelatynę zalewam... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Camilla w kuchni

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Idealne ciasto drożdżowe

Co zrobić aby ciasto drożdżowe było idealne?

Czytaj dalej...

Autor

kamila2402

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

budyń, arbuz, biszkopt, galaretka, mus, pączki, bez pieczenia, ciasto, ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, pączki pieczone, ciasto bez pieczenia z galaretka, ciasto z galaretka, ciasta z masa

Inne przepisy z Camilla w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.