Rogaliki orzechowe

Rogaliki orzechowe

Rogaliki orzechowe

Kolejny orzechowy wypiek, a na tym na pewno nie koniec! Korzystam z jesiennych dobroci w postaci orzechów, bo według mnie, smakują teraz najlepiej. Rogaliki są kruchutkie, delikatne i mocno orzechowe. Cudeńka! Składniki: CIASTO: 2 szklanki mąki 1 żółtko 100g twarogu mielonego 150g masła 1/3 szklanki cukru NADZIENIE: 250g orzechów włoskich 1/2 szklanki śmietanki 30% 2 łyżki cukru 2 łyżki miodu 1/2 łyżeczki cynamonu 1 białko odrobina soku z cytryny Przygotowanie: CIASTO: Składniki ciasta umieścić w misce lub ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Cakes By Kejt

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję