Wątróbka drobiowa z bakaliami i cebulką na ryżu

Wątróbka drobiowa z bakaliami i cebulką na ryżu

Wątróbka drobiowa z bakaliami i cebulką na ryżu

Taki niby pilaw tyle , że z użyciem wątróbki drobiowej. Kiedyś zrobiłam przez przypadek dodając do usmażonej z cebulką wątróbki bakalie ( trochę na wyczucie).Doprawiłam na pikantnie. Słodkawe bakalie, pikantność przypraw + cebula dały fantastyczną kompozycję smakową. Do tego ryż gotowany na drobiowym bulionie , który uwielbiam i mogła bym jeść sam bez niczego. Czytaj więcej » czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Buniabaje w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Justyna Żak, 15 lutego 2014 15:42:12

smacznie wygląda:)

Olka, 15 lutego 2014 17:29:32

Uwielbiam wątróbkę drobiową i każdy nowy przepis na nią jest dla mnie super interesujący.

Justyna Żak, 15 lutego 2014 18:42:00

ciekawe połączenie, takiej wersji wątróbki nie jadłam:)