Waniliowy pudding z tapioki z syropem klonowym

Waniliowy pudding z tapioki z syropem klonowym

Waniliowy pudding z tapioki z syropem klonowym

Przepis na : deser

Pora odetchnąć od jabłek.  Dzisiaj coś niecodziennego, dość oryginalnego, pochodzącego z rejonów Ameryki Południowej - tapioka. Brzmi nieco dziwnie i egzotycznie? Wygląda jak styropian? Po  ugotowaniu jest kleista i bez smaku? To nic, bo w odpowiednim połączeniu tworzy rewelacyjny deser lub danie śniadaniowe, którym można zastąpić zwykłe płatki na mleku. W puddingu  z tapioki zakochają się wszyscy wielbiciele budyniu. WANILIOWY PUDDING Z TAPIOKI  z SYROPEM KLONOWYM Składniki: 1/2 szklanki tapioki ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bon appetit mon amie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.