Parmezanowe racuchy z grzybami

Parmezanowe racuchy z grzybami

Parmezanowe racuchy z grzybami

Takie jesienne śniadanie albo kolację polecam  wszystkim grzybiarzom. Jeśli szukacie kolejnych pomysłów na wykorzystanie swoich leśnych zbiorów koniecznie spróbujcie parmezanowych placuszków z dodatkiem duszonych grzybków. PARMEZANOWE RACUCHY Z GRZYBAMI Składniki: 1 jajko 1 szkl mąki 1 szkl mleka 1 łyżeczka proszku do pieczenia 3 łyżki startego parmezanu sól i pieprz do smaku masło lub oliwa do smażenia sos: 2 szalotki 2 łyżki masła 100 g podgrzybków sól i pieprz do smaku Przygotowanie: Jajko roztrzepujemy z m... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bon appetit mon amie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.