Muffiny z pomidorami i fetą

Muffiny z pomidorami i fetą

Muffiny z pomidorami i fetą

Muffiny pachnące ziołami Prowansji z dodatkiem pomidorków przenoszą nas chociaż na chwilę w stronę ciepłych włoskich regionów. MUFFINY z POMIDORAMI i FETĄ Składniki: (na 14 sztuk) 340 g mąki 150 g cukru brązowego 3 łyżeczki proszku do pieczenia 3 jajka 100 ml śmietany 18% 7 łyżek oleju szczypta soli, pieprzu  1/2 łyżeczki ziół prowansalskich 100 g fety (można zastąpić też np. Lazurem) kilka pomidorków koktajlowych 1/2 czerwonej cebuli Przygotowanie: Mąkę mieszamy z cukrem, proszkiem do pieczenia, solą,... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bon appetit mon amie

Warto przeczytać

Halloween najlepsze przepisy!

Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.

Czytaj dalej...

Szybkie przekąski na Sylwestra. Szybkie przekąski na imprezę.

Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.

Czytaj dalej...

12 pysznych przekąsek na sylwestra

Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.