Kąski z kurczaka w parmezanowo-szpinakowej panierce

Kąski z kurczaka w parmezanowo-szpinakowej panierce

Kąski z kurczaka w parmezanowo-szpinakowej panierce

Przepis na : obiad

Filet z kurczaka można przygotować na wiele różnych sposobów, ale ja dzisiaj wybrałam najprostszy. Filet w panierce. Małe kąski "na jeden ząb", ale w nieco odnowionej , odświeżonej wersji panierki. Dodałam do niej zielonego szpinaku i troszkę parmezanu dzięki, któremu kąski nabierają nowego smaku.  KĄSKI z KURCZAKA  w PARMEZANOWO-SZPINAKOWEJ PANIERCE Składniki: 1 filet z kurczaka 2 ząbki czosnku sól i pieprz 1 jajko  olej do smażenia panierka: 3 łyżki bułki tartej 4 łyżki drobno startego parmezanu ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bon appetit mon amie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.