Fudge Gallico (domowa"krówka")

Fudge Gallico (domowa

Fudge Gallico (domowa"krówka")

Przepis na : deser

Bardzo słodkie, klejące, ciągnące, miękkie, tradycyjnie zazwyczaj czekoladowe, albo karmelowe (w mojej wersji waniliowe) angielskie krówki. Słodycze te konsystencją przypominają trochę nasz tradycyjny blok czekoladowy. Moją "mordoklejkę" wzbogaciłam o spód z herbatników, aby łatwiej było jeść i słodkie kąski nie kleiły się do palców. FUDGE GALLICO na HERBATNIKACH (domowe "krówki" waniliowe) Składniki: 1,5 szkl cukru pudru 3/4 szkl miękkiego masła 2/3 szkl mleka w proszku 200 g kremu marshmallow (do kupienia w ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bon appetit mon amie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.