Chia, kawa i pralina nie tylko na deser

Chia, kawa i pralina nie tylko na deser

Chia, kawa i pralina nie tylko na deser

Przepis na : deser

Chia można pokochać albo zaliczyć do grupy produktów, których nigdy więcej się nie weźmie do ust. Ja należę do tej pierwszej grupy,dlatego robię z tymi nasionkami różne kombinacje smakowe. Poprzednio pokazałam wam wersję czekoladową, a tym razem połączyłam kawę i praliny nadziewane masłem orzechowym. Smak kawy, czekolady i lekko słonawy posmak masła orzechowego rewelacyjnie łączą się w tym pudding. Taki pudding można zjeść zarówno na deser albo jako słodkie śniadanie. PUDDING CHIA z KAWĄ i PRALINKAMI Składni... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bon appetit mon amie

Warto przeczytać

Kawa, szkodzi czy pomaga?

Spożycie kawy stało się powszechne głównie dzięki jej smaku i aromatu oraz właściwości pobudzających.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.