Masło Migdałowe

Masło Migdałowe

Masło Migdałowe

Masło orzechowe kocha mój syn, ja też uwielbiam. A masło migdałowe? Jakie jest? Jest inne, ale też pyszne. Trochę droższe niż orzechowe, ale od czasu do czasu warto sobie przygotować takie masło. Można nim smarować pieczywo i polać syropem klonowym,albo miodem, można wyjadać łyżeczką i można dodać do puddingu chia tak jak ja to zrobiłam i pokażę w następnym poście :) Składniki: 100 g migdałów ok. 1 łyżeczki cukru pudru  Wykonanie: Ru jest prosta sprawa. Migdały wrzuciłam do kielicha blendera i miksowała... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Blondynka Gotuje

Warto przeczytać

Fit przepisy

Zbiór fit przepisów na każdą okazję : obiad, śniadanie, deser, czy kolację. Jeśli dbasz o linię, to zestawienie tych przepisów jest idealne dla Ciebie :-)

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.