Biscotti z migdałami i morelą

Biscotti z migdałami i morelą

Biscotti z migdałami i morelą

Biscotti - mmm dawno dawno temu miałam okazję spróbować oryginalnych we Włoszech, tęskniłam za ich smakiem. Dziś, a raczej wczoraj zrobiłam sobie sama. Przepis pochodzi ze strony Pani Doroty Moje Wypieki . Wczoraj upiekłam też czekoladowe z innego przepisu - napiszę go jutro. Obiecuję:)Składniki: 1 duże jajko 90 g cukru 1 szklanka mąki pszennej 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia 1 łyżeczka ekstraktu z wanilii lub z migdałów 100 g migdałów w płatkach 70 g drobno posiekanej suszonej moreli ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Blondynka Gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
gin, 13 kwietnia 2013 20:31:32

Uwielbiam biscotki, Twoje wyglądają obłędnie :) Muszę jakieś upiec, bo dano już ich u nas nie było...