Biscotti czekoladowe

Biscotti czekoladowe

Biscotti czekoladowe

Biscotti czekoladowe wśród dzieciaków zrobiły furrorę. Chrupały, aż im się uszy trzęsły. Ja z przyjaciółką maczałyśmy je  w kawie i również nam smakowały. Szybka, dosyć czysta robota. Ciasto trochę lepiło się do rąk, jednak po zanurzeniu dłoni w mące było już tylko lepiej:)Składniki: 1 i 3/4 szklanki mąki pszennej 1 i 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia 1-2 łyżki kakao 3/4 szklanki cukru 3/4 szklanki blanszowanych migdałów 3 jajka Wykonanie: Do miski przesiewamy mąkę, proszek do pieczenia i  ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Blondynka Gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
domowacukierniaewy.blox.pl, 13 kwietnia 2013 20:49:19

nie jadłam jeszcze, szkoda, bo wyglądają bardzo apetycznie :)

gin, 14 kwietnia 2013 20:35:12

Uwielbiam biscotki wszelakie, Twoje wyglądają niezwykle kusząco :)