Zapiekane naleśniki po meksykańsku
Zapiekane naleśniki po meksykańsku
Zapiekane naleśniki po meksykańsku Jeśli lubicie meksykańskie, wytrawne i lekko pikantne klimaty, koniecznie zróbcie takie naleśniczki. Nadziewane pysznym farszem z mięsa mielonego, papryki, kukurydzy i fasoli oraz zapiekane z sosem pomidorowym i serem. Świetny pomysł na obiad, kolację lub danie na przyjęcie. Polecam! Składniki: CIASTO NA NALEŚNIKI: 2 jajka 1/2 szklanki mleka 1/2 szklanki wody 3/4 szklanki mąki pszennej (najlepiej krupczatki) 1 łyżka oleju szczypta soli + olej do smażenia FAR... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Blog z Apetytem
Autor
Blogzapetytem
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
naleśniki, obiad, ciasto, ciasto na naleśniki, czerwona fasola, zapiekanka, zapiekanki, kolacja, przystawki, surówka
Inne przepisy z Blog z Apetytem
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję