Wiosenny przekładaniec z młodą kapustą, wieprzowiną i ziemniaczkami

Wiosenny przekładaniec z młodą kapustą, wieprzowiną i ziemniaczkami

Wiosenny przekładaniec z młodą kapustą, wieprzowiną i ziemniaczkami

Przepis na : obiad

Wiosenny przekładaniec z młodą kapustą, wieprzowiną i ziemniaczkami No i mamy cały obiad za jednym zamachem, czyli kruche i aromatyczne mięsko duszone w soczystych warzywach i pyszne rumiane ziemniaczki. A wszystko to upieczone razem w jednym naczyniu. Rewelacyjny obiad z piekarnika.     Składniki: ok 500g karkówki lub szynki wieprzowej pół młodej kapusty 1 marchew 1/3 szklanki bulionu 2 ząbki czosnku Przyprawy: sól, pieprz, słodka papryka, chilli (szczypta), curry, majeranek, tymianek 3-4 łyżki olej... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Blog z Apetytem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.