Wątróbka smażona z jabłkiem i cebulką

Wątróbka smażona z jabłkiem i cebulką

Wątróbka smażona z jabłkiem i cebulką

Wątróbka smażona z jabłkiem i cebulką Miękka i soczysta wątróbka smażona w towarzystwie jabłek i cebuli to połączenie wprost idealne. Jej smak delikatnie podkreśla nutka słodyczy. Danie możemy podać ze świeżym pieczywem lub z z ziemniaczkami.     Składniki: 0,5 kg wątróbki drobiowej 2 cebule 2 jabłka olej do smażenia opcjonalnie 1 łyżeczka masła sól, pieprz, majeranek     *** Jabłka myjemy, osuszamy i kroimy na mniejsze kawałki *** *** Cebulę kroimy w piórka lub w kostkę i podsmażamy na r... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Blog z Apetytem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.