Sos tatarski – pyszny dodatek do mięs, wędlin, serów i jajek!

Sos tatarski – pyszny dodatek do mięs, wędlin, serów i jajek!

Sos tatarski – pyszny dodatek do mięs, wędlin, serów i jajek!

Sos tatarski – pyszny dodatek do mięs, wędlin, serów i jajek! Ten sosik pysznie urozmaici smak kanapek, jajek na twardo, deski serów, wędlin, a także mięs i ryb na zimno. Warto przygotować go zarówno na święta jak i przyjęcia.     Składniki: 4-5 łyżek majonezu 1-2 łyżki gęstego jogurtu naturalnego 1 łyżeczka chrzanu 1 słoiczek marynowanych grzybków (najlepiej podgrzybki) 2-3 ogórki kiszone (w zależności od wielkości) pół pęczka szczypiorku sól, pieprz, cukier       *** W miseczce ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Blog z Apetytem

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Sałatki na Święta Bożego Narodzenia - najlepsze przepisy!

Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.