Rolada gołąbkowa

Rolada gołąbkowa

Rolada gołąbkowa

Przepis na : obiad

Rolada gołąbkowa Jeśli tak jak ja uwielbiacie gołąbki, ale nie przepadacie za ich zawijaniem, to ten przepis powinien przypaść Wam do gustu. Zawijamy tylko raz, jedną dużą roladę i zapiekamy w całości. Pyszne i łatwe w przygotowaniu danie. Jednocześnie z roladą możemy w piekarniku upiec pyszne ziemniaczki i wówczas mamy cały obiadek za jednym zamachem. Polecam! Przepis na ziemniaczki (klik)     Składniki: 0,5 kg mielonej wieprzowiny 100g ryżu (1 woreczek) 1 cebula + łyżeczka masła Przyprawy: sól, ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Blog z Apetytem

Warto przeczytać

Wszystko co powinieneś wiedzieć o idealnym cieście do pizzy

Pizza jest to potrawa z kuchni włoskiej, zwyczajowo używa się ciasta drożdżowego, smaruje sosem pomidorowym i sypie się tartą mozzarellą i ziołami, całość następnie piecze się w nagrzanym mocno piecu.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.