Leśny miodownik z malinami Smaczne i efektowne ciasto warstwowe, złożone z miodowych blatów, kremu śmietankowego i musu malinowego. Coś pysznego! Składniki: Ciasto miodowo-szpinakowy: 400g mąki ok 70 g masła 100g cukru 3 łyżki miodu 3 jajka 1 płaska łyżeczka sody ok 70g świeżego szpinaku baby Krem śmietankowy: 350g śmietany kremówki 36% 250g serka mascarpone 3 łyżki cukru pudru Mus z malinami: 300g mrożonych malin 2 łyżki cukru 1 galaretka malinowa 1 szklanka wody *** Przygotowuje... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...