Kurczak po zbójnicku

713
  • Kurczak po zbójnicku
  • Kurczak po zbójnicku

    Przepis na : obiad

    Kurczak po zbójnicku Mięso z kurczaka pieczone na aromatycznej kapuście z pieczarkami to pomysł na pyszny obiad z piekarnika. Polecam!     Składniki: 7-8 pałek z kurczaka przyprawy: sól, pieprz, majeranek, papryka słodka i ostra, kminek mielony 0,5 kg kiszonej kapusty 1 cebula 100g pieczarek 70ml bulionu 1 łyżka koncentratu pomidorowego 1 łyżka miodu 1 łyżka masła 1 łyżka oleju     *** Mięso z kurczaka myjemy, osuszamy, obsypujemy przyprawami i odstawiamy do lodówki na conajmniej godzinę... Czytaj dalej na blogu Blog z Apetytem


    Inne przepisy z Blog z Apetytem

    Dodaj komentarz