Kurczak po zbójnicku

Kurczak po zbójnicku

Kurczak po zbójnicku

Przepis na : obiad

Kurczak po zbójnicku Mięso z kurczaka pieczone na aromatycznej kapuście z pieczarkami to pomysł na pyszny obiad z piekarnika. Polecam!     Składniki: 7-8 pałek z kurczaka przyprawy: sól, pieprz, majeranek, papryka słodka i ostra, kminek mielony 0,5 kg kiszonej kapusty 1 cebula 100g pieczarek 70ml bulionu 1 łyżka koncentratu pomidorowego 1 łyżka miodu 1 łyżka masła 1 łyżka oleju     *** Mięso z kurczaka myjemy, osuszamy, obsypujemy przyprawami i odstawiamy do lodówki na conajmniej godzinę... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Blog z Apetytem

Autor

Blogzapetytem

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kurczak, kapustą, mięso, obiad, pieczarki, kapusta kiszona, danie jednogarnkowe, mielone, sałatka, sałatki, kurczak pieczony, bez pieczenia, przekąska, dania mięsne, przekąski, ciasto, pałki kurczaka, mięsa pieczone, ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, zapiekanka, zapiekanki, kurczak z pieczarkami, obiad na szybko, szybki obiad, sałatka z kurczakiem, zapiekanka z kurczaka, zapiekanka z kurczakiem, kurczak w miodzie, sałatka imprezowa

Inne przepisy z Blog z Apetytem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.