Jajka faszerowane tuńczykiem i cebulką

Jajka faszerowane tuńczykiem i cebulką

Jajka faszerowane tuńczykiem i cebulką

Przepis na : kolacja

Pyszne, proste i szybkie w przygotowaniu jajka faszerowane tuńczykiem, cebulką i majonezem. Smakują wyśmienicie, idealne nie tylko na imprezową przystawkę, kolację czy święta. Znikną w mig z talerza i każdy z chęcią sięgnie po dokładkę. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki: 5 jaj 1 mała puszka tuńczyka w sosie własnym pół mniejszej cebulki pęczek szczypiorku sól, pieprz 2-3 łyżki majonezu (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Przygotowanie: ugotowane jajka obieramy z łupiny i... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Blog kulinarny S9.PL

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Jak sprawdzić czy jajka są świeże?

Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.