Przepis na : kolacja
Pyszne, proste i szybkie w przygotowaniu jajka faszerowane tuńczykiem, cebulką i majonezem. Smakują wyśmienicie, idealne nie tylko na imprezową przystawkę, kolację czy święta. Znikną w mig z talerza i każdy z chęcią sięgnie po dokładkę. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki: 5 jaj 1 mała puszka tuńczyka w sosie własnym pół mniejszej cebulki pęczek szczypiorku sól, pieprz 2-3 łyżki majonezu (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Przygotowanie: ugotowane jajka obieramy z łupiny i... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.
Czytaj dalej...