Domowe leczo

Domowe leczo

Domowe leczo

Przepis na : obiad

Pyszne, bardzo proste w przygotowaniu domowe leczo. Dodatkowego smaku dodaje podsmażona wcześniej kiełbaska :). Wyśmienicie smakuje z dodatkiem świeżej, chrupiącej bułeczki. Palce lizać! (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki: ok 1100 gram obranej i wydrążonej cukinii 3 większe papryki u mnie dwie czerwone i jedna żółta 5 dużych pomidorów u mnie malinowe 2 cebule 3 kiełbaski śląskie u mnie ok 250 gram 1-2 łyżki koncentratu pomidorowego przyprawy: sól, pieprz, słodka i ostra papryka olej do ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Blog kulinarny S9.PL

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

12 EXTRA pokarmów, które pozwolą ci być zdrowszym!

Według dietetyków istnieje kilka pokarmów, które obecne w naszej diecie ograniczają przyrost tkanki tłuszczowej.

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.