Przepis na : obiad
Pyszne, bardzo proste w przygotowaniu domowe leczo. Dodatkowego smaku dodaje podsmażona wcześniej kiełbaska :). Wyśmienicie smakuje z dodatkiem świeżej, chrupiącej bułeczki. Palce lizać! (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki: ok 1100 gram obranej i wydrążonej cukinii 3 większe papryki u mnie dwie czerwone i jedna żółta 5 dużych pomidorów u mnie malinowe 2 cebule 3 kiełbaski śląskie u mnie ok 250 gram 1-2 łyżki koncentratu pomidorowego przyprawy: sól, pieprz, słodka i ostra papryka olej do ... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Według dietetyków istnieje kilka pokarmów, które obecne w naszej diecie ograniczają przyrost tkanki tłuszczowej.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...