Przepis na : deser
Jabłkowa krówka to pyszne i proste w przygotowaniu ciasto bez pieczenia. Efektowne. Na moim przyjęciu goście byli zachwyceni. Świetne połączenie kwaskowatej masy jabłkowej i słodkiego kajmaku. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki: ok 1200-1300 gram jabłek, ważone po obraniu i pozbyciu się gniazd nasiennych 1/2 szklanki cukru szklanka o pojemności 250 ml 1/2 szklanki wody 2 galaretki pomarańczowe 1 puszka masy kajmakowej 460 gram 660 ml śmietany 30% 1 śmietan fix ok 500 gram herbatników... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...