Przepis na : kolacja
Pieczarki w serowej panierce to banalnie prosty pomysł na pyszną i chrupiącą przystawkę. Wyśmienicie smakują podane z domowym sosem czosnkowym lub ulubionym ketchupem. Smaczna przystawka która umili niejedno spotkanie rodzinne lub imprezę :). (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki: 500 gram pieczarek 4 jajka ok 70 gram sera żółtego w kawałku 3 płaskie łyżki mąki pszennej sól, pieprz, oregano, słodka papryka bułka tarta olej rzepakowy do smażenia (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Przy... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.
Czytaj dalej...