Pszenno-razowe ciasto z miodem, budyniem i rabarbarem

Pszenno-razowe ciasto z miodem, budyniem i rabarbarem

Pszenno-razowe ciasto z miodem, budyniem i rabarbarem

W książce Roberta Sowy "Życie kocha jeść"znalazłam przepis na pysznie wyglądającą razową szarlotkęz dodatkiem miodu i kawy zbożowej.I już prawie ją zrobiłam.Ale w ostatniej chwili zaświeciła się lampka: RABARBAR!Pamiętam słowa mojej mamy, kiedy prosiłam jąo upieczenie szarlotki na moje urodziny w czerwcu.Odpowiedziała mi wtedy: teraz? kiedy tyle sezonowychowoców jest w ogrodzie ty chcesz szarlotkę z jabłek zebranychw zeszłym roku? Nie stosuję się twardo jej słów, ale też o nich nie zapominam. Jeśl... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu bistro mama

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.