Powidła śliwkowe z cynamonem i imbirową nutą

Powidła śliwkowe z cynamonem i imbirową nutą

Powidła śliwkowe z cynamonem i imbirową nutą

Przepis na : śniadanie

Powidła śliwkowe to nie tylko śniadania na słodko czy dodatek do ciast. To również baza pod pyszne kanapki. Powidła śliwkowe bardzo dobrze komponują się ze świeżymi owocami (figi, gruszki), z serami pleśniowymi i z zielonymi dodatkami (rukola, roszponka).Czytaj więcej » czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu bistro mama

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.