Tagliatelle z boczniakami i szpinakiem

Tagliatelle z boczniakami i szpinakiem

Tagliatelle z boczniakami i szpinakiem

Cześć Wszystkim! :) Dziś zapraszam na makaron z dodatkiem boczniaków i szpinaku. Do przygotowania porcji dla 2 osób potrzebujemy: - porcję makaronu - 1 opakowanie boczniaków (250 g) - 3 garście szpinaku - 3 łyżki łuskanego słonecznika - 2 ząbki czosnku - 1 łyżkę sosu sojowego - po pół łyżeczki wędzonej, słodkiej oraz ostrej papryki - pieprz do smaku - 1 łyżeczkę masła - 1 łyżkę oliwy 1. Makaron gotujemy wg instrukcji na opakowaniu. 2. Na rozgrzanym tłuszczu (masło + olej) przez minutę podsmażamy przeci... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bez Cebuli

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.