Przepis na : obiad
Kolejny przepis z warsztatów piwnych z Tomkiem Jakubiakiem. Mam nadzieję że uda mi się w końcu wrzucić pełną relację:) Skrzydełka tak mi tam zasmakowały że postanowiłam zrobić je sama, trochę zmieniając proporcje ze względu na mniejszą ilość skrzydełek. Fajnie że smak można sobie regulować składnikami w zależności od potrzeb. Wam podaje oryginalny z warsztatów. Zapraszam bo są mega apetyczne. Córka stwierdziła, że takie mogliby robić w KFC. Czytaj więcej » czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...jak smakują tak jak wyglądają, to ja wpraszam się na obiad! mniammm
nie przepadam za skrzydełkami, ale Twoje wyglądają bardzo apetycznie:)
Często robię w skrzydełka w miodzie i musztardzie ale na takie pyszności na pewno się skuszę:)! Pozdrawiam!