Panga po cygańsku

Panga po cygańsku

Panga po cygańsku

Składniki: 1 kg pangi 3 cebule 5 ząbków czosnku 1/2 szklanki oliwy 5 łyżek ketchupu 1 łyżka musztardy węgierskiej sok z 1 limonki sól pieprz cukier kilka listków rozmarynu Wykonanie: Ketchup, musztardę i oliwę mieszam,  doprawiam solą, pieprzem i cukrem. Podzieloną na porcję rybę skrapiam sokiem z limonki, solę i odstawiam co najmniej na godzinę do lodówki.  Cebulę i czosnek obieram i siekam. Do natłuszczonej formy do zapiekania wkładam filety, przysypuję cebulą wymieszaną z czosnkiem, polewam sos... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bea(u)ty kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.