Łazanki z pieczarkami i kapustą kiszoną

Łazanki z pieczarkami i kapustą kiszoną

Łazanki z pieczarkami i kapustą kiszoną

Smaczne danie na piątkowy obiad. Składniki: 500 gram kiszonej kapusty 500 gram pieczarek 250 gram makaronu łazanki 1-2 cebule 2 listki laurowe 3 ziela angielskie sól,pieprz majeranek olej Sposób przygotowania: Kapustę przekładamy do garnka ,dodajemy listki laurowe,ziele angielskie,zalewamy wodą i gotujemy do miękkości przez około godzinę.Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu.Ostudzoną odciskamy i kroimy.Pieczarki oczyszczamy i kroimy w plasterki ,cebulę kroimy w półplasterki.Na rozgrzana patelnię wlewamy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bajeczna Kuchnia

Warto przeczytać

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.