Kolorowa surówka z młodej kapusty

Kolorowa surówka z młodej kapusty

Kolorowa surówka z młodej kapusty

Pyszna i lekka surówka z młodej kapusty z dodatkiem marchewki, rzodkiewki, koperku i szczypiorku.Doskonała do drugiego dania. Składniki: pół główki młodej kapusty pęczek rzodkiewek 2 marchewki pół pęczka koperku Pół pęczka szczypiorku 4-5 łyżek oleju sól,pieprz cukier sok z cytryny Sposób przygotowania: Umytą kapustę, szatkujemy lub kroimy drobno nożem, solimy i pozostawiamy na 10 minut żeby kapusta puściła sok. Obrane marchewki i umyte rzodkiewki ścieramy na tarce o grubych oczkach. Opłukany koperek i szczypi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bajeczna Kuchnia

Warto przeczytać

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.