Koktajl malinowo-migdałowy

Koktajl malinowo-migdałowy

Koktajl malinowo-migdałowy

Zwykły koktajl malinowy wzbogaciłam dodając do niego zmielone płatki migdałowe, jest bardzo smaczny i sycący, doskonale nadaje się na drugie śniadanie lub podwieczorek. Składniki: 500 ml. zsiadłego mleka 300 gram malin 3 łyżki płatków migdałowych 2 łyżeczki cukru trzcinowego Sposób przygotowania: Do miski lub kielicha miksującego wlewamy zsiadłe mleko, dodajemy maliny, płatki migdałów i cukier trzcinowy mielimy w młynku. Dodajemy do reszty składników, całość miksujemy. Koktajl możemy również zmiksować blenderem. ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bajeczna Kuchnia

Warto przeczytać

Jak przygotowywać potrawy, by nie tracić cennej witaminy C?

Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.