Karp w galarecie to moja ulubiona potrawa.Obowiązkowa musi być na wigilijnym stole.Przygotowany w ten sposób zdobi świąteczny stół. Składniki: 1 karp pęczek włoszczyzny 2 listki laurowe 3 ziela angielskie 5 ziarenek pieprzu czarnego 3 łyżeczki żelatyny sól,vegeta Dekoracja: 1 pomarańcza 1 cytryna kilka oliwek gotowana marchewka kilka gałązek natki pietruszki Sposób przygotowania: Sprawionego karpia kroimy na mniejsze części,warzywa obieramy i kroimy w plasterki,jedną marchewkę zostawiamy w całości do dekoracj... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...