Prosty przepis na szybkie i smaczne ciasto. Bardzo przyjemny smak. Chlebek jest miękki i mocno wilgotny, zawsze się udaje, trudno go popsuć ;-) Jedynym warunkiem są bardzo dojrzałe banany. składniki: 4 duże dojrzałe banany 1 jajko 3/4 szklanki oleju 1 1/2 szklanki mąki 3/4szklanki cukru 1 1/2 łyżeczki sody wykonanie: Włączam piekarnik i nagrzewam go do 180 stopni. Banany obieram ze skórki i rozgniatam widelcem. Wszystkie składniki łączę mikserem (można wymieszać łyżką). Ciasto przekładam do keksówki wyłożonej p... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...