Zrazy z cielęciny z kremową kaszą pęczak i grzybami

Zrazy z cielęciny z kremową kaszą pęczak i grzybami

Zrazy z cielęciny z kremową kaszą pęczak i grzybami

Przepis na : obiad

Sobotnie danie z kremową kaszą pęczak, zrazami duszonymi w białym winie z grzybami. Zarezerwuj sobie  30 minut. 4 porcje 8 zrazów z cielęciny 8 listków szałwii 8 wykałaczek do spięcia mięsa sól i pieprz szklanka białego wytrawnego wina liść laurowy kilka ziaren ziela angielskiego olej rzepakowy musztarda 200 gram kaszy pęczak 2 łyżki pestek słonecznika 2 łyżki orzechów włoskich 1 łyżka orzeszków piniowych ( opcjonalnie) łyżka masła cebula i ząbek czosnku 200 gram pieczarek lub innych grzybów natka Rozb... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu AZgotuj!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.